vineri, august 13, 2021

Invitatie De Participare La Procedura De Achizitie Pentru Active Corporale - MASINI DE INJECTIE ECHIPATE CU ROBOTI SI CONVEIOR

Acțiune

Invitatie De Participare La Procedura De Achizitie Pentru Active Corporale - MASINI DE INJECTIE ECHIPATE CU ROBOTI SI CONVEIOR

1. INFORMATII GENERALE PRIVIND SOLICITANTUL

Denumire solicitant: STERK PLAST SRL

Sediu social: Municipiul Medgidia, Str. Constantei, Nr. 2, C18, Judet Constanta, Romania

Persoana de contact: Metin Abdulgani

Telefon: 0755032314

Email: metin_abdulgani@sterkplast.ro

2. INFORMATII PRIVIND PROIECTUL

Societatea STERK PLAST SRL intentioneaza sa achizitioneze echipamentele “MASINI DE INJECTIE ECHIPATE CU ROBOTI SI CONVEIOR” pentru implementarea proiectului “Extinderea capacitatii de productie a SC STERK PLAST SRL prin achizitie de  echipamente” finantat prin schema de ajutor de stat reglementata prin H.G. nr. 807/2014.

3. PROCEDURA APLICATA

Atribuirea contractului de furnizare se va realiza conform procedurii interne a Sterk Plast SRL. Criteriul de atribuire a contractului este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnico-economic, aplicabil tuturor ofertelor care indeplinesc cerintele minime de calificare prevazute in documentatia de ofertare.

4. OBIECTUL CONTRACTULUI

Pentru a atinge obiectivele proiectului finantat, vom achizitiona urmatoarele active corporale: 6 masini de injectie, 6 benzi transportatoare, 6 roboti pentru extragerea produselor din masinile de injectie, ce vor asigura toate conditiile pentru desfasurarea activitatii la parametrii optimi si in conditii de eficienta ridicata.

- Se doreste achizitia a 2 masini de injectie  între 200-220 tone, a 2 mașini de injecție între 260-300 tone, 1 masina intre 320-380 tone si 1 masina intre 380-400 tone. Cele 6 masini de injectie vor prelucra materialele utilizate de societatea Sterk Plast.

- Se doreste achizitia a 6 roboti pentru extragerea produselor din masinile de injectie si a 6 benzi transportatoare care vor avea o conexiune directa cu cei 6 roboti.

Ca urmare, sunteti invitati sa depuneti oferta dumneavoastra si datele dumneavoastra de identificare pentru echipamentele solicitate. Oferta trebuie sa respecte cerintele minimale solicitate (sau echivalente) prin Specificatiile Tehnice si prezenta documentatie.

5. VALOAREA ESTIMATA

Valoarea estimata a achizitiei este de: 2.948.880,00 LEI (fara TVA) echivalentul a 600.000,00 euro, la cursul BNR valabil in data de 12.08.2021 (1 EURO = 4,9148 LEI).

Pretul agreat este fix si nu mai poate fi ajustat.

 

6. DATA DE LIVRARE A ECHIPAMENTULUI

In urma atribuirii contractului se va semna un contract de furnizare care va prevedea data de livrare a echipamentului: 16 saptamani de la comanda ferma.

7. PREZENTAREA OFERTELOR

Documentatia ce trebuie avuta in vedere de potentialii ofertanti pentru realizarea ofertei poate fi solicitata prin e-mail la adresa metin_abdulgani@sterkplast.ro, sau poate fi ridicata de la sediul solicitantului, respectiv: Municipiul Medgidia, Str. Constantei, Nr. 2, C18, Judet Constanta, Romania.  Ofertele se vor depune intr-un exemplar original, personal, la registratura solicitantului sau se vor transmite prin posta/curier intr-un plic sigilat la sediul solicitantului.

Restul comunicarilor dintre potentialii ofertanti si solicitant se vor face in scris, prin email.

8. TERMENUL DE DEPUNERE A OFERTELOR

Termenul limita pentru depunerea ofertelor: 27.08.2021, ora 17:00.

9. INFORMATII SUPLIMENTARE

Orice informatie suplimentara referitoare la prezenta procedura se pot solicita de la sediul social al solicitantului sau la urmatoarele date de contact:

Persoana de contact: Metin Abdulgani

Email: metin_abdulgani@sterkplast.roMeniu
RO ENG
Despre Noi Ştiri
Contact Facebook Instagram